SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs IF
Vecka 39 i ord och bild - det händer något hela tiden :-)
 
Bilder från veckan som gått, matcher och annat skoj

Fler bilder (+4) >>
En vecka med HIF F12 Bubblorna är väldigt sällan lugn....alltid händer det något :-)
 
4 matcher på en vecka
Efter en intensiv vecka med 4 matcher så håller vi nu helg och vilar lite. Vi ses snart igen på en plan nära er :-)
 
Augusti och tillbaka efter semestern

Fler bilder (+4) >>

Direkt efter semestern sätter HIF F12 igång med dunder och brak :-)

Matcher, träningar, Olympiabesök och kalas!

HIF loggan på Olympia 210722
Bubblorna och Mellis på Olympia

Idag fick vi hedersuppdraget att vifta med den stora HIF loggan innan matchen mellan HIF och Värnamo i Superettan. Så nu har HIF F12 Bubblorna även varit med på nationella TV-sändningar 🙂 🤩

Eftersom vissa Bubblor var på semester så fick vi idag hjälp av de kommande stjärnorna från Mellis-gruppen HIF F11. Tillsammans är vi starka ❤💙⚽️

Matcher 18, 20 och 22 juni

Fler bilder (+4) >>
Tre härliga matcher av detta glada och bubblande gäng tjejer

HIF Bubblorna, som dessa fantastiska tjejer kallas, har nu spelat 3 matcher på 5 dagar.

Hemma mot Ängelholms FF på fredagskvällen där vi fick tufft motstånd, men ändå visade att vi förbättrat oss sedan sist vi mötte dem. Vi vågar fortsätta att försöka spela vårt spel trots att vi blir pressade av det andra laget…och vi slutar aldrig kämpa. Det var en fin sommarkväll med landskamper och ballonger som ramade in matchen.

På söndagen mötte vi Höganäs BK hemma och det blev en riktigt trevlig match. Mycket fint spel med många fina passningar och löpningar som leder till avslut på mål. Tjejerna visar en härlig glädje och kämpar verkligen för varandra. Vi tackar också publiken som kom och tittade denna dag, trots att det var strandväder och riktigt svettigt på Olympiafältet.

Tisdag kväll gav vi oss ut på äventyr, ut i de djupa skogarna i Eket för match mot Ekets GoIF. Här kan man summera matchen med ett ord – fantastisk! Vi gav aldrig motståndarna en chans i denna match. Tjejerna pressade det andra laget över hela planen. Flera gånger så fortsatte vi att pressa framåt trots att vi tappat bollen och gjorde på det sättet flera fina mål där vi till sist tryckte in bollen i mål från nära håll. Vi vågade också driva boll och slå passningar, ända från backlinjen till anfall. Ett plus i kanten även till vår målvakt, som inte hade så mycket att göra, men ändå gjorde ett par riktigt fina räddningar.

Match HIF dam mot Hittarp på Olympia 210612
En riktigt rolig och händelserik dag!

Tjejerna fick vara med inne på Olympia vid damernas hemmamatch mot Hittarp. Uppdraget var att hålla i den stora HIF-loggan vid lagens inmarsch och sedan var 6 st tjejer bollkallar under matchen. De tjejer som satt på läktaren gjorde verkligen sitt bästa för att stötta laget och hade till och med kontakt med HIF-klacken :-) Höjdpunkten blev när tjejerna efter matchen fick fira tillsammans med damlaget nere på Olympias gräsmatta framför HIF-klacken.

Matchen? Ja, den vann HIF såklart med 6-0 efter mycket bra spel.

Så här ser det ut när vi åker på bortamatch
Bortamatch mot Ängelholms FF F13

Så här ser det ut när vi åker på bortamatch. 

Samling och taktiksnack på Olympia, HIF-minibuss för de som inte har egen bil...och så matchen förstås 🙂 är det riktigt varmt, som idag, så kan det hända att vi svalkar oss med glass och bad.

Första seriematchen någonsin för Helsingborgs IF F12
Premiär på seriespelet i solskenet på Olympiafältet för Helsingborgs IF F12

Som ledare för det här glada tjejgänget, även kallat Bubblorna, så blir man så stolt när man ser hur ni har utvecklas på denna korta tid. Ni kämpar tillsammans som ett lag, hejar på varandra och har en otrolig energi och glädje i det ni gör. Det vi har tränat på i veckorna syns verkligen i spelet på matchen, ni är superduktiga allihop!!!

Fotografering, kläder och träning.
En händelserik dag med fotografering, provning av kläder/skor och träning i solskenet ☀️🐻
 
Påskträning = Äggstra roligt!
Träning med påsktema och tävling. Lag "Nellies ögoninflammation" vann det vita påskägget. Rio-Nalle kom med påskägg till alla :-) Glad Påsk önskar HIF-tjejerna!
 
Träning med internmatch 210306
Idag var det mycket action, både på uppvärmning och match 🙂
 
Träning 210210
 
Träning 210206