Stadium / Puma / HIF - försäljning träningsprodukter och fotografering lörd 27/1
2018-01-12 09:26

Hej U-spelare och föräldrar i HIF!

Det är dags för den årliga fotograferingen av våra lag, samt försäljning av de nya träningskläderna från Puma, lördag 27/1.

Vi förstår om det kan verka som dålig framförhållning att det kommer först nu. Skälet är att HIF har bytt samarbetspartner gällande sportprodukter till Stadium alldeles nyligen och har därför inte haft möjlighet att informera tidigare. Hoppas det fungerar bra ändå.

• Först samlas lagen för fotografering i hallen enligt bifogad tidsplanering. Då hallen nu tillhör Hbg kommun har HIF inte möjlighet att boka hela hallen, utan endast en del av den är avsatt för fotografering. Ingång/utgång från dörren mellan hallen och Östra läktaren. Vi ber er också att inte vara på de delar av hallen som är bokade av andra föreningar.

Beställningsblankett bifogas för de som är intresserade av att köpa lag/individuella foton.

• I vår nya sportbar / shop (södra läktaren) kommer det finnas ett ”showrum” med träningskläder enligt bifogat dokument. Dock kommer inte försäljning ske på plats, utan spelarna provar och lämnar in enligt bifogad beställningssedel. Beställningen skall ske via förälder till Stadium och är bindande. Leverans och betalning på Stadium inom 4 veckor.

Alla priser är inklusive tryck och initialer.

• Parkering, grusplan söder om hallen (ej park platser vid hallen).

Lördag 27/1 kommer inga A-spelare vara på plats då de har träningsmatch. Vi känner väl att upplägget inte blev så lyckat förra året och kommer i stället att under sommaren anordna en separat HIF-dag med inriktning på fotboll. En dag då allt fokus ligger på att hela HIF samlas. Spelare 5-19 år kommer vara på Olympia och träna. Våra A-spelare kommer träffa barnen och fungera som tränare för de olika lagen. Vi har haft ett liknande upplägg tidigare och det har varit mycket uppskattat.

Reservera gärna lörd 27/1 utifrån respektive lags tidsschema.

Hjärtlig välkomna

HIF Ungdom och Stadium