SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs IF
F6-F8
Välkommen till Helsingborgs IF F5-F7
 
Beachfotboll
2022-06-22 20:06

Idag hängde vi med på F13-lagets sommaravslutning och spelade beachfotboll med dem. Tjejerna tyckte att det var så kul, att vi bestämde att ha vår egen sommaravslutning på samma ställe. 
F5-F7 önskar alla en härlig midsommar 🌞❤️💙

Lineup med damlaget på Olympia
2022-06-12 16:02

Idag var vi inbjudna att gå med i lineupen när HIF:s damer hade hemmamatch. Det var ett gäng glada och något nervösa tjejer på plats. Efter några high-five och kramar med Rio-Nalle släppte nervositeten och våra minsta stjärnor i HIF tyckte det var jättekul. 
Ett fantastiskt avslut på en bra vecka ❤️💙

Utomhusträningen igång med UEFA Playmakers
2022-05-07 14:49

Nu har vi äntligen kommit ut på gräs och testar vårt nya koncept Playmakers, som är ett samarbete mellan UEFA och Disney. Just nu är det filmen Frost 2 som vi använder. Filmen är uppdelad i 8 kapitel och varje träning är ett kapitel ur filmen. Det är mycket uppskattat av tjejerna. Huvudmålet med Playmakers är att få fler flickor att spela fotboll, ha roligt, lära nya färdigheter, att arbeta tillsammans och att skaffa nya vänner. Alla flickor mellan 5-7 år är välkomna att prova på. 

Spelade matcher
Lör 3/10 09:30
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..