Välkommen till Helsingborgs IF F13

En kämpig match som slutade bra
2022-05-15 19:52

Vi spelade idag bortamatch i Landskrona mot IK Wormo. Tidig morgon och eventuellt sen Eurovision kvällen innan gjorde nog att vi var lite sega idag. Vi fick inte riktigt igång vårt fina spel från tidigare matcher. Visst såg det stundtals bra ut med fina passningar, samarbete och presspel, men vi orkade liksom inte hålla uppe det hela matchen idag. Tillbaka till träningplanen och jobba vidare. Så om vi nu vänder till det positiva :-) så vinner vi ju faktiskt matchen ganska klart till slut! Vi kallar det en kämpaseger, som vi sa efter matchen...att kunna vinna matchen även om vi inte har vår bästa dag är en styrka!

Vi gjorde 8 mål, vi hade en tjej som gjorde sin allra första match, vi hade bra samspel och passningar framåt, vi hade en tjej som gjorde sin första match som målvakt...och som dessutom gjorde två assist, vi kämpade vidare trots att vi hade ont här och där, vi fick öva på inkast och vi stöttar varandra som ett lag.

HIF F13 Bubblorna - tänk vad bra ni är!!!

Välförtjänt lycka och glädje
2022-05-08 14:31

Match mot serieledarna Fortuna FF idag. Vi hade lite för stor respekt och var försiktiga i början på matchen, men efter samling och att vi pratat ihop oss så blev det bättre. Vi kämpar oss in i matchen igen och vågar spela vårt spel. Många fina prestationer idag både som spelare och lag. Vi peppar och hjälper varandra, alla jobbar för lagets bästa. Extra plus till de två(!) målvakterna idag. Sonja som gör en bra match trots väldigt lite målvaktsträning och Tesla som ställde sig i mål när Sonja plötsligt fick en varning och inte fick spela på 5 minuter 🙂

Vi ledare är stolta över er och ni ska vara stolta över er själva och laget HIF F13 Bubblorna ❤️💙⚽️

Härlig match idag!
2022-04-30 13:57

Smärta, glädje, tårar, fart, samspel, laganda, matchen mot Jonstorp idag innehöll allt. Vi spelar jättebra idag igen, bra presspel, kämpar hela tiden även om det är tufft, jättefint samspel både framåt och bakåt. Vi täcker upp för varandra i försvarsspelet och tar löpningar för att ge spelalternativ i anfallsspelet.

Nu njuter vi av helgen med ett stort leende på läpparna och känner stoltheten av att spela i Helsingborgs IF F13 Bubblorna ❤️💙⚽️

Trevlig Valborg!

Härligt väder och Härlig vinst!!
2022-04-23 15:51

Tjejerna spelade idag bortamatch mot Eskilsminne IF och gjorde en riktigt bra match.

Alla spelare i laget gjorde sitt bästa hela matchen igenom och tillsammans är vi starka.

Vi pressade jättebra över hela planen, vilket gjorde att vi tog tag i spelet och kom till massor med avslut.

I försvarsspelet jobbar vi för varandra och visar mod genom att vända upp med bollen och antingen passa eller driva upp bollen. Trots att motståndarna ändrar taktik under matchen så anpassar vi oss efter det och löser de nya situationerna.

Vi ledare är väldigt stolta över er, världens bästa lag HIF F13 Bubblorna !!

Extra kul att så många föräldrar, syskon och kompisar kom och stöttade oss idag, tack så mycket för det!

Vi är igång! Titta in i Bildgalleriet
2022-04-19 12:39

Nu är vi äntligen igång med seriespelet.

Titta in i bildgalleriet på hemsidan så ser ni hur det gick till.

Hälsningar Jörgen