Välkommen
Ny uppdatering kring Coronavirus
2020-04-05 13:18
Info om sammankomster vid upp till 50 personer

Helsingborgs IF uppmanar alla ledare i föreningen att till 100% följa myndighetsbeslutet, vid alla träningar och matcher som anordnas av oss. Vi uppmanar även föräldrar till alla våra spelare att inte närvara på varken träningar eller matcher med våra lag.

Skånes FF tog igår, 2/4, styrelsebeslut på att serie/tävlingsmatcher för ungdomar i nuläget inte går att genomföra i någon ålder som förbundet administrerarmen att föreningar kan spela träningsmatcher om det sker utifrån Skånes FFs rekommendationer.

Alla beslut gällande vår fotbollsverksamhet kan komma att omprövas efter nya beslut av regeringen, Svenska FF eller Skånes FF under de kommande veckorna. I övrigt så fortsätter vi att följa de rekommendationer som regeringen, folkhälsomyndigheten, fotbollsförbunden samt våra läkare ger oss. Det innebär att vi fortsätter träna som vanligt, men vi byter om hemma och samlas på planen innan träning. Vi spelar träningsmatcher mot lokala lag och även här byter vi om hemma och samlas på planen.

Vi vill också uppmana alla att bli ännu mer noggranna gällande att iakttaga försiktighet vid våra olika sammankomster. Tvätta händerna ofta, låta bli att hälsa via handskakningar och kramar, endast använda egna vattenflaskor samt att när man känner sjukdomssymtom eller är sjuk, stanna hemma och vara symtomfri i minst 48 timmar innan man åter deltager i träning.

OBS! Eftersom det kommit fram nya riskgrupper utifrån Corona-viruset, vill vi uppmana alla spelare eller ledare i Helsingborgs IF som har andra sjukdomar som till exempel allergi, astma, diabetes, etc.  att kontakta sina läkare för att få individuella rekommendationer kring träning och match.
Information angående Corona
2020-03-12 13:05
Angående Coronaviruset vill vi från HIF:s sida tydliggöra att vi följer Folkhälsomyndigheten och RF:s riktlinjer och rekommendationer.

Ni kan via länkarna nedan läsa mer om vad dessa riktlinjer innebär.

Riksidrottsförbundet har under veckan kommunicerat:

De hänvisar i sin tur till Folkhälsomyndigheten:

Vi ber och önskar att våra ledare och föräldrar informerar våra barn och ungdomar under träning & match med följande budskap:

- Vi undviker handhälsningar och kramar
- Vi uppmanar till att tvätta händerna noga och ofta
- Vi dricker inte ur varandras vattenflaskor

Vi rekommenderar den som besökt områden med omfattande smitta de senaste två veckorna, alternativt om man upplever att man har liknande symptom att informera tränare och ledare samt att avstå från att gå på träning/match/samlingar med laget.

Från föreningens sida håller vi oss konstant uppdaterade kring läget och vilka riktlinjer som myndigheterna framför. Vi kommunicerar ut ny information om och när läget förändras och vi eventuellt måste vidta andra åtgärder.
Nyårssaluten
2019-02-01 10:40
Meddelande från HIF
2019-12-26 12:35

Hej,

Vi behöver hjälp med funktionärer till Nyårssaluten som går den 4-6/1

Mer information kan ni få av mig Stefan "Janzen" gällande ersättning när ni svarar åter på sj@hif.se eller 0704-199423 om ni kan hjälpa till.

11.30-16.30 går att dela upp så man tar 3 timmars pass

09.30 – 17.00 går att dela upp så man tar 3 timmars pass

09.30 – 15.30 går att dela upp så man tar 3 timmars pass

Uppehåll i vinter
2018-09-07 11:11
För spelare födda 2000 till 2003 så gäller följande:
Spelarna kommer i vinter att vara lediga från träning mellan följande datum:
29/10-7/11 och från den 17/12 till den 7/1-2019. Dvs träningsstart för säsongen 2019 är den 8/1.

Vi räknar med att alla våra spelare anpassar eventuella semestrar i största möjliga mån till de datum då spelarna är lediga från sin träning.

Har ni frågor så kontakta era tränare.