Helsingborgs IF U19

Tränarstab 2021
2021-01-08 10:38

Hejsan!

Vi önskar alla spelare och föräldrar en god fortsättning.

Vi vill tacka tränarna för ett mycket väl utfört arbete under 2020 och vill hälsa den nya tränarstaben välkomna. Er nya tränarstab är:

Huvudtränare: Alvaro Santos

Tränare: Magnus Pålsson

Tränare: Patrik Abrahamsson

Lagledare: Patric Weberg

Den 11/1 startar träningen och säsongen 2021 upp!

Med tanke på Covid och Skånes FF restriktioner har vi vidtagit följande åtgärder:

·       - Vi samlas på planen - Ombyte och dusch sker hemma.

·       - I träning blir ni indelade i grupper på 8 spelare. Dessa grupper kommer att gälla hela träningen oberoende övning.

·       - Vi dricker ur egen vattenflaska. Vi tar inte i hand eller kramas och är noggranna med distansering.

Info Covid-19
2020-09-02 22:10

Covid 19 - P19 HIF - Mjällby AIF
2020-06-12 15:43
Utifrån de rekommendationer som folkhälsomyndigheten och SVFF har bestämt kommer vi inte att ta emot publik. Vi vill hänvisa all publik till att stanna hemma och på så vis hjälpa till att hålla smittspridningen nere.
Ny uppdatering kring Coronavirus
2020-04-05 13:18
Info om sammankomster vid upp till 50 personer

Helsingborgs IF uppmanar alla ledare i föreningen att till 100% följa myndighetsbeslutet, vid alla träningar och matcher som anordnas av oss. Vi uppmanar även föräldrar till alla våra spelare att inte närvara på varken träningar eller matcher med våra lag.

Skånes FF tog igår, 2/4, styrelsebeslut på att serie/tävlingsmatcher för ungdomar i nuläget inte går att genomföra i någon ålder som förbundet administrerarmen att föreningar kan spela träningsmatcher om det sker utifrån Skånes FFs rekommendationer.

Alla beslut gällande vår fotbollsverksamhet kan komma att omprövas efter nya beslut av regeringen, Svenska FF eller Skånes FF under de kommande veckorna. I övrigt så fortsätter vi att följa de rekommendationer som regeringen, folkhälsomyndigheten, fotbollsförbunden samt våra läkare ger oss. Det innebär att vi fortsätter träna som vanligt, men vi byter om hemma och samlas på planen innan träning. Vi spelar träningsmatcher mot lokala lag och även här byter vi om hemma och samlas på planen.

Vi vill också uppmana alla att bli ännu mer noggranna gällande att iakttaga försiktighet vid våra olika sammankomster. Tvätta händerna ofta, låta bli att hälsa via handskakningar och kramar, endast använda egna vattenflaskor samt att när man känner sjukdomssymtom eller är sjuk, stanna hemma och vara symtomfri i minst 48 timmar innan man åter deltager i träning.

OBS! Eftersom det kommit fram nya riskgrupper utifrån Corona-viruset, vill vi uppmana alla spelare eller ledare i Helsingborgs IF som har andra sjukdomar som till exempel allergi, astma, diabetes, etc.  att kontakta sina läkare för att få individuella rekommendationer kring träning och match.
Information angående Corona
2020-03-12 13:05
Angående Coronaviruset vill vi från HIF:s sida tydliggöra att vi följer Folkhälsomyndigheten och RF:s riktlinjer och rekommendationer.

Ni kan via länkarna nedan läsa mer om vad dessa riktlinjer innebär.

Riksidrottsförbundet har under veckan kommunicerat:

De hänvisar i sin tur till Folkhälsomyndigheten:

Vi ber och önskar att våra ledare och föräldrar informerar våra barn och ungdomar under träning & match med följande budskap:

- Vi undviker handhälsningar och kramar
- Vi uppmanar till att tvätta händerna noga och ofta
- Vi dricker inte ur varandras vattenflaskor

Vi rekommenderar den som besökt områden med omfattande smitta de senaste två veckorna, alternativt om man upplever att man har liknande symptom att informera tränare och ledare samt att avstå från att gå på träning/match/samlingar med laget.

Från föreningens sida håller vi oss konstant uppdaterade kring läget och vilka riktlinjer som myndigheterna framför. Vi kommunicerar ut ny information om och när läget förändras och vi eventuellt måste vidta andra åtgärder.
Lör 16/10 14:00
Tis 12/10 14:00