Huvudtränare P16

Tränarstab 2022
2022-01-06 12:18

Hej!

Vi önskar alla spelare och föräldrar en god fortsättning på det nya året.

Vi vill tacka tränarna för ett mycket väl utfört arbete under 2021 och välkomna den nya tränarstaben:

Huvudtränare: Taher Mortezaie

Tränare: James Hayter

Tränare: Daniel Jönsson

Lagledare: Viktor Örnehag

Träningen startar den 13/1 och träningstiderna kommer under konstgrässäsongen vara

Måndag: 16.30-18.00

Tisdag: 16.30-18.00

Torsdag: 16.30-18.00

Fredag 16.30-18.00

Föräldrainformation
2021-01-14 10:41

Hejsan föräldrar!

Under rådande situation och med nuvarande restriktioner så inväntar vi med föräldramöte i våra olika lag. Vi kommer att invänta med föräldramöte tills restriktionerna har uppdaterats.

Mvh HIF Ungdom

Tränarstab 2021
2021-01-08 10:35

Hejsan!

Vi önskar alla spelare och föräldrar en god fortsättning.

Vi vill tacka tränarna för ett mycket väl utfört arbete under 2020 och vill hälsa den nya tränarstaben välkomna. Er nya tränarstab är:

Huvudtränare: Robin Stolt

Tränare: James Hayter

Tränare: Daniel Jönsson

Tränare: Goran Sabotovski

Den 11/1 startar träningen och säsongen 2021 upp!

Med tanke på Covid och Skånes FF restriktioner har vi vidtagit följande åtgärder:

·       - Vi samlas på planen - Ombyte och dusch sker hemma.

·       - I träning blir ni indelade i grupper på 8 spelare. Dessa grupper kommer att gälla hela träningen oberoende övning.

·       - Vi dricker ur egen vattenflaska. Vi tar inte i hand eller kramas och är noggranna med distansering.

Uppdatering covid-19
2020-11-06 15:13

Enligt de senaste restriktionerna från Smittskydd Skåne och vårt medicinska team är det nu följande som gäller i alla våra lag:

Spelare med nära anhörig (inom familjen) som har symtom måste stanna hemma tills den anhörige med symtom har både testat sig och fått svar.

Om den anhörige inte är smittad kan spelaren återgå till träning direkt så länge spelaren inte har några symtom.

Om den anhörige är smittad, blir familjen kontaktad av smittvården och får av dem besked om det är möjligt att spelaren kan återgå till träning. Spelaren måste då kontakta sin tränare, som i sin tur måste kontakta HIF (Jonas eller Jens) för att de via kontakt med HIF:s medicinska team ska bestämma när spelaren kan återgå till träning.

OBS! Precis som tidigare, så får ingen träna som har symtom och alla med symtom måste testa sig och vänta med att träna till testsvaret kommit. Och precis som tidigare måste vi vidta alla försiktighetsåtgärder som är möjliga kring träning, ombyte, gemensamma samlingar och resor. Vi uppmanar också alla föräldrar att inte närvara vid varken träning eller match.

2020-10-28 12:04

Det finns inga nyheter..