VÄLKOMMEN TILL HELSINGBORGS IF P8

Fotografering
2021-03-26 12:19

Hej,

Vår årliga fotografering kommer att bli den 10/4 för våra ungdomslag. I dessa tider kommer det att bli lite annorlunda beroende på pandemin och restriktionerna enligt nedan.

1. Vi kan inte byta om på Helsingborg Arena utan alla lag ska vara ombytta och klara när de kommer till Arenan för fotografering. Tränarna för respektive lag ser till att spelarna inför fotograferingen har fått matchställ. Föräldrar kan inte komma med in under fotograferingen, allt för att följa våra riktlinjer.

1. Viktigt är att spelare/föräldrar har lämnat in sin beställningslapp till våra ledare i god tid så vi inte missar något till fotografen denna dag,

1. Efter att fotografering gjorts beger sig lagen till Sportbaren enligt schemat ( obligatoriskt för alla lag ), Föräldrar är välkomna.

Ingång genom Shopen för att prova HIF kläder från XXL och skor från Puma som kan köpas som tidigare år, info från XXL och lathund för registrering och köp finns bifogad.

1. Schema enligt bifogad fil.

2. Var noga med hygien och tänk på att hålla avstånd – Vi följer restriktionerna

3. Viktigt! att ni är symtomfria till denna dag annars får vederbörande stanna hemma.
Träningskläder
2021-03-19 13:00

Hej.

Nu går det att beställa nya träningskläder för spelarna via teamsales XXL.
Logga in via länken: https://teamsales.xxl.se/club/helsingborgsif
Det är viktigt att ni använder länken för att hamna rätt.

OBS Endast de röda överdelarna beställs för ungdomslagen.

/Tränarna

2020-10-28 12:10

2020-09-03 08:55

Hej!

Vi vill också uppmana alla föräldrar att hålla avstånd under matcher och träningar.

Med Vänlig Hälsning

Jens Karlsson
Utvecklingschef

Box 2074
SE-250 02 Helsingborg
jens.karlsson@hif.se
www.hif.se

Inställda träningar
2020-03-13 20:21
Hej på er.

Klubben har nu fattat ett beslut om att ställa in samtliga träningar tillsvidare som sker inomhus, detta efter rekommendationer från skåneboll.

Mvh Tränarna