Välkommen till Helsingborgs IF U17

Föräldrainformation
2021-01-14 10:41

Hejsan föräldrar!

Under rådande situation och med nuvarande restriktioner så inväntar vi med föräldramöte i våra olika lag. Vi kommer att invänta med föräldramöte tills restriktionerna har uppdaterats.

Mvh HIF Ungdom

Tränarstab 2021
2021-01-08 10:37

Hejsan!

Vi önskar alla spelare och föräldrar en god fortsättning.

Vi vill tacka tränarna för ett mycket väl utfört arbete under 2020 och vill hälsa den nya tränarstaben välkomna. Er nya tränarstab är:

Huvudtränare: Max Lindén

Tränare: Kristoffer Schönbeck

Tränare: Tim Stjerna

Den 11/1 startar träningen och säsongen 2021 upp!

Med tanke på Covid och Skånes FF restriktioner har vi vidtagit följande åtgärder:

·       - Vi samlas på planen - Ombyte och dusch sker hemma.

·       - I träning blir ni indelade i grupper på 8 spelare. Dessa grupper kommer att gälla hela träningen oberoende övning.

·       - Vi dricker ur egen vattenflaska. Vi tar inte i hand eller kramas och är noggranna med distansering.

Uppdatering kring Covid 19
2020-10-28 12:53

/ Helsingborgs IF

Informativt inför IFK Göteborg
2020-10-24 12:18
IFK Göteborg har meddelat oss att ingen publik kommer att släppas in imorgon på Prioritet Serneke Arena.
HIF information
2020-09-02 21:03