VÄLKOMMEN TILL HELSINGBORGS IF U8

2020-10-28 12:10

2020-09-03 08:55

Hej!

Vi vill också uppmana alla föräldrar att hålla avstånd under matcher och träningar.

Med Vänlig Hälsning

Jens Karlsson
Utvecklingschef

Box 2074
SE-250 02 Helsingborg
jens.karlsson@hif.se
www.hif.se

Inställda träningar
2020-03-13 20:21
Hej på er.

Klubben har nu fattat ett beslut om att ställa in samtliga träningar tillsvidare som sker inomhus, detta efter rekommendationer från skåneboll.

Mvh Tränarna
Angående Coronaviruset
2020-03-12 14:43

Angående Coronaviruset vill vi från HIF:s sida tydliggöra att vi följer Folkhälsomyndigheten och RF:s riktlinjer och rekommendationer.

Ni kan via länkarna nedan läsa mer om vad dessa riktlinjer innebär.

Riksidrottsförbundet har under veckan kommunicerat:

De hänvisar i sin tur till Folkhälsomyndigheten:

Vi ber och önskar att våra ledare och föräldrar informerar våra barn och ungdomar under träning & match med följande budskap:

- Vi undviker handhälsningar och kramar

- Vi uppmanar till att tvätta händerna noga och ofta

- Vi dricker inte ur varandras vattenflaskor

Vi rekommenderar den som besökt områden med omfattande smitta de senaste två veckorna, alternativt om man upplever att man har liknande symptom att informera tränare och ledare samt att avstå från att gå på träning/match/samlingar med laget.

Från föreningens sida håller vi oss konstant uppdaterade kring läget och vilka riktlinjer som myndigheterna framför. Vi kommunicerar ut ny information om och när läget förändras och vi eventuellt måste vidta andra åtgärder.

Med Vänlig Hälsning

STADIUM (info kring beställning av HIF kläder via stadium)
2020-01-17 08:58

OBS!!

Viktigt att endast är RÖDA ÖVERDELAR som får beställas.

Vi vill inte hamna i ett läge där vissa bär blått och vissa bär rött.

Beställningen gör man på via den här länken: https://www.stadiumteamsales.se/helsingborgsif/fotboll